HTML

BezzegNyugat

Nemet nyelvtudas nelkül költöztem ki Ausztriaba, immaron 11. honapja lakom itt. El szeretnem mondani, hogy latom itt a dolgokat. Mitöl jo itt elni es mitöl nehez. Itt sincs kolbaszbol a kerites es megis... (Kicsi ember idegenben)

Friss topikok

Osztrakiaban

2012.02.18. 12:42 sovisz

Sötet arnyak gyülekeznek

Es eljött az igazsag pillanata! Amikor is a sötetseg atveszi az uralmat a jo es igazsag felett! Amikor a sötet arnyak ellepik a viragos mezöket... na jo en nem tudok söteteset irni, ugy hogy legyen ennyi eleg.

Kirugtak!

Mu-ha-haaaa

Komolyra forditva a szot... a regi Kindermädchen vissza jön es ram nix többe szükseg. A putzfraut is vissza akarta edesgetni, de ö igy elönyuggerkent többet kap otthon ülve, mintha dolgozna, szoval esze agaban sincs vissza jönni. Takaritani maradhatok, ami azert jo, mert ha sehova sem vennenek fel, akkor sem halok annyira ehen, mintha ez sem lenne... viszont azert rossz, mert igy csak a radioval tudok csevegni nemetül, ami jo-jo, de egy idö utan furcsalod a dolgot...

Ach...


 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bezzegnyugat.blog.hu/api/trackback/id/tr74129496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása