HTML

BezzegNyugat

Nemet nyelvtudas nelkül költöztem ki Ausztriaba, immaron 11. honapja lakom itt. El szeretnem mondani, hogy latom itt a dolgokat. Mitöl jo itt elni es mitöl nehez. Itt sincs kolbaszbol a kerites es megis... (Kicsi ember idegenben)

Friss topikok

Osztrakiaban

2011.11.06. 12:45 sovisz

CSÖNDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSÖNDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remegnek a kezeim. A szivem ritmustalanul ver es izaddok orrba-szajba. Barmiert kepes vagyok elbögni magam. Dekoncentralt vagyok, elfelejtek dolgokat, a cuccaimat szethagyom es nem talalom, aludni nem tudok, pihenni vegkepp nem, hanyingerem van, enni nem tudok, nincs kedvem semmihez. Tanulni meg aztan... ha-ha-ha.

Gyerek bög 2 szobaval arrebb, az anyja futva trappol ami miatt a szobam ablakai zörögnek, a szomszed szobaban levö gyerek: tucc-tucc-tucc-tucc-tucc es a 7veget vegigkefeltek egy felfujhatos matracon. Ha felkel valamelyik az agybol az en szobamban nyikorog a padlo. Ha fordul a gyerek az agyan akkor azt is hallom, nem hogy a kefelest! A szomszed lakasban a parhonapos csecsemö bög ugy ahogy ember keptelen üvölteni, vagy kefelnek valami örületesen gusztustalan modon. PIHENNI ITT SOHASEM LEHET! Gyülölök itt lakni! Es miert vagyok meg mindig itt? Mert ennel olcsobb vagy esetleg pont ilyen olcso alberletet nem lehet talalni!

A kilincs mindig a kezemben marad. A padlo ragad a gyereknyaltol. A cipöm mindig tele van gumimacikkal, mert a kölök teletömködi. Ha barmit kint hagyok, akkor azt a szomszed szobanak az agya alol tudom csak elökotorni. A lengyelek rettentöen koszos es igenytelen nepseg. Minden rohad vagy elromlott. A mosogatogep tele van hosszuszaru csizmakkal tömködve.  ????????????????

Mi lesz az eredmeny? Nem tudom... vagy feladom, vagy többet keresek es akkor el tudok költözni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bezzegnyugat.blog.hu/api/trackback/id/tr763358069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása