HTML

BezzegNyugat

Nemet nyelvtudas nelkül költöztem ki Ausztriaba, immaron 11. honapja lakom itt. El szeretnem mondani, hogy latom itt a dolgokat. Mitöl jo itt elni es mitöl nehez. Itt sincs kolbaszbol a kerites es megis... (Kicsi ember idegenben)

Friss topikok

Osztrakiaban

2012.01.19. 22:24 sovisz

Majdnem kirugtak... ketszer...

Hat most majdnem elcsesztem... megint... masodszorra is.

Az elsö hibam az volt, amikor felre ertettem a kedves rabszolgatartomat es nem mentem hozzajuk csütörtökön dolgozni. Iszonyatosan ki volt akadva...

A masodik pedig a heten törtent. Lenyeg, hogy beszeltünk telefonon es megint felre ertettem, es haza mentem... holott maradnom kellett volna a nagyobbik beteg gyerekkel otthon.

"...was denks du eigentlich dabei?" - jött az sms este. A heten meg nem nagyon beszeltünk... felek vele szemtöl szemben talakozni.

Csütörtök ota itt dekkolok magyarban... holnap vasarnap, ami azt jelenti, hogy mindjart mehetek vissza... ach...

Igazabol, ha minden flottul menne es nem kellene a nyelv miatt szivnom a fogam, akkor mar otthon ereznem magam. Tök jol kiismertem mar a varost. Pont olyan, mint regen volt. Meg majdnem hianyzott is... es most itt van... de fosik a hatso felem a hülye nemet miatt.

Lakast egyelöre ugy nez ki, hogy a közel jövöben nem fogok valtani. Majus vegen viszont igen! Ez azert is jo, mert tudok annyi penzt gyüjteni addig, ami elegendö lesz a kaucio, az elsö havi dij es az uj butorok kifizetesehez. Egy magyar lannyal fogok együtt lakni. Nagyon aranyos... :) jokat beszelgettünk eddig. (meg segithet megerteni a nemetet...) Szoval nyarra uj lakasom lesz :) ...ha ki nem rugnak addig.

A valtozatossag kedveert egyedül vagyok megint. Ami nem baj, csak uncsi. A tv tele van bena müsorokkal... a varost nem ismerem. Szivesen bemennek en egyedül is, de nem merem megkockaztatni, hogy barkivel is össze fussak... igy is rossz vegig menni itt az utcan. Üldözesi maniam van (lett). Viszont akarhogy is akarom utalni ezt a varost, valahogy nem megy. Kifelyezetten jo ez a hely! Szep, ügyes, okos, tele kulturaval es mar majdnem nyugat! Szoval ha valaki 18 evesen megkerdezete volna tölem, hogy Szombathely vagy ez, biztosan, hogy ez mellett döntök! (közelebb is lett volna)

Na huzok kajalni... :)

jo ejt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bezzegnyugat.blog.hu/api/trackback/id/tr423591745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása