HTML

BezzegNyugat

Nemet nyelvtudas nelkül költöztem ki Ausztriaba, immaron 11. honapja lakom itt. El szeretnem mondani, hogy latom itt a dolgokat. Mitöl jo itt elni es mitöl nehez. Itt sincs kolbaszbol a kerites es megis... (Kicsi ember idegenben)

Friss topikok

Osztrakiaban

2012.01.10. 08:52 sovisz

2012

Jo napot!

Az elsö nap letudva ebben az evben, de meg nagyon sok van hatra. Tegnap volt az elsö olyan nap, amit magasabb oraszamban töltöttem a csaladnal. Hat mit ne mondjak... volt dolgom. Közel 3 hetig nem voltam es a putzfrau sem, igy akkora ganedomb volt a lakasban, plusz a vasalnivalok... Meg mara is maradt belölük... Izomlazam van. :D (ez gaz! :) )

A gyerekekkel nincs semmi gond. Illetve nem tudom... keveset beszelünk es ez nem jo... valahogy nincs meg az a nagy haveri összetartozas ahogyan annak lenni kellene... Vagy csak en akarok tul sokat? Lehet az elözö babysitterrel is igy voltak csak en azt nem lattam? Vagy? Kisse frusztral ez az egesz... A kicsinek nincs nagyon türelme hozzam... Felek ez problemahoz fog vezetni. :(

A Karacsony marha jo volt. :) Föleg, hogy az ember 5-ször ünnepel 4 het alatt. 1 meg hatra van... :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bezzegnyugat.blog.hu/api/trackback/id/tr943533309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása