HTML

BezzegNyugat

Nemet nyelvtudas nelkül költöztem ki Ausztriaba, immaron 11. honapja lakom itt. El szeretnem mondani, hogy latom itt a dolgokat. Mitöl jo itt elni es mitöl nehez. Itt sincs kolbaszbol a kerites es megis... (Kicsi ember idegenben)

Friss topikok

Osztrakiaban

2011.10.31. 17:44 sovisz

Vege a szabinak....

Semmi Beccsel kapcsolatos dolog nem jut eszembe... nem is tudom miröl irhatnek. Igazabol tanulnom kellene a nemetet, de mar tele az agyam.

Ma este fel 7-re megyek a csaladhoz, mert a szülök elmennek valahova, nekem meg ott kell lennem a gyerekekkel. Remelem jo faradtak es hamar elmennek aludni... :P

Ma gyertyafenyes tusolasban volt reszem. Kiegett az egö a fürdöszobaban. Marha jo volt... Egyre jobban erik, hogy masik alberlet utan nezzek. Kezd marhara betelni a pohar. Persze szoltam a tulajnak, hogy cserelje ki, de ö pont nincs itthon, azt irta, majd ha vissza jön megcsinalja... Csak arra nem gondol, hogy mi itt fiu-lany vagyunk es pisilni vagy makkantani nyitott ajtonal (hogy lassam azert jo helyre megy) nem lehet. Plusz ugye lennenek egyeb szüksegletek is... na mindegy, remelem holnapra megcsinalja. Francba... 1 perce a csavoka megcsinalta. Olyan, mintha magamat szivatnam... :)) Kicsit talpraesettebbnek kene lennem. :)

Reg voltam ennyire magamba fasulva. Semmihez sincs kedvem. Gyanitom, hogy beteg leszek...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bezzegnyugat.blog.hu/api/trackback/id/tr663342951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása